Tetamu Online

Pelawat

Anda pengunjung ke:-

Penafian

Pihak Universiti Putra Malaysia dan Putra FM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerugian yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat yang diperoleh daripada laman web ini.
Rakan Rancangan

Kolej UNITI

(Menu Putra - bermula 11 April 2019)

DBP

(Menu Putra - bermula 16 April 2019)

PUNB

(Menu Putra - bermula 4 September 2019)

Jadi, tunggu apa lagi? Dengarlah Putra FM untuk memenangi pelbagai hadiah di samping mendapatkan informasi berguna dan terkini.

...

Rakan Rancangan (RR) di Putra FM adalah merupakan satu bentuk kerjasama yang dijalinkan antara organisasi atau syarikat yang berasaskan keuntungan dengan stesen ini dalam penerbitan siarannya.

Matlamat utama kerjasama ini adalah untuk berkongsi ilmu dan kepakaran dari RR untuk manfaat pendengar Putra FM. Jika organisasi/ syarikat anda berminat menjadi RR di Putra FM, sila hubungi:

Penerbit Rancangan
Putra FM