Tetamu Online

We have 44 guests online

Pelawat

Anda pengunjung ke:-
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Penafian

Pihak Universiti Putra Malaysia dan Putra FM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerugian yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat yang diperoleh daripada laman web ini.
Rakan Rancangan

PUNB

DBP

(Menu Putra - bermula 15 Julai 2020)(Cit Cat Putra FM - bermula 21 Julai 2020)

WAZAN
 (Menu Putra - bermula 24 Julai 2020)

Jadi, tunggu apa lagi? Dengarlah Putra FM untuk memenangi pelbagai hadiah di samping mendapatkan informasi berguna dan terkini.

...

Rakan Rancangan (RR) di Putra FM adalah merupakan satu bentuk kerjasama yang dijalinkan antara organisasi atau syarikat yang berasaskan keuntungan dengan stesen ini dalam penerbitan siarannya.

Matlamat utama kerjasama ini adalah untuk berkongsi ilmu dan kepakaran dari RR untuk manfaat pendengar Putra FM. Jika organisasi/ syarikat anda berminat menjadi RR di Putra FM, sila hubungi:

Penerbit Rancangan
Putra FM